Uit ervaring is gebleken dat biofotonen therapie goede resultaten boekt bij diverse (chronische) klachten, zowel bij kinderen als bij volwassenen.
Voor iedereen die het belangrijk vindt om zich fit te voelen, kan een preventieve behandeling van tijd tot tijd ook baat hebben. Door de vele verstoringen en verleidingen in de westerse maatschappij, is het onmogelijk om altijd in balans te zijn.

In principe kunnen alle functionele verstoringen van fysieke, mentale en emotionele aard worden behandeld en ondersteund, omdat deze therapie het immuunsysteem in staat stelt om problemen weer te herkennen en op te lossen. 

Hieronder enkele voorbeelden van symptomen/klachten die te behandelen zijn:

Allergische reacties

Darmklachten 

 

Fibromyalgie/ spier- en   gewrichtspijnen

Endometriose/   Overgangsklachten en    vruchtbaarheids-problemen.

Angsten

Depressies

Gordelroos

Psoriasis/eczeem

Astma/ hooikoorts

Diabetes / overgewicht

Hoofdpijn/ migraine

Rug (SI)- en gewrichtsklachten

Artrose/artritis/reuma

Dyslexie

Candida infecties/   huidschimmel/kalknagels

Koortslip/herpes- infectie

Blaasontsteking

Electro smog problemen

Maag(zuur) problemen

Vaccinatie schade

Bronchitis

Spier/zenuw aandoeningen

Pfeiffer/Lyme

Whiplash/ litteken correctie

Soms is het probleem niet in zijn geheel te verhelpen, maar is het wel mogelijk om de niet aangedane organen en structuren te versterken/verbeteren. Hierdoor kan een consult toch een gunstig effect hebben op de kwaliteit van leven.
Ook kan een biofotonenbehandeling naast een behandeltraject binnen de reguliere medische geneeskunde, als aanvullend (complementair) ervaren worden.

Een aantal factoren die vertragend kunnen werken

Sommige medicijnen,  zoals hormoonpreparaten (corticosteroïden) en maagzuurremmers, die men tijdens de biofotonen behandeling moet blijven nemen kunnen een verstorend effect hebben op het lichaam, waardoor de genezing kan worden vertraagd. Behandeling blijft in dit geval wel mogelijk maar het kan zijn dat er dan wel meer behandelingen nodig zijn.

Metalen onderdelen, zoals pacemakers, schroeven, platen, kunstgewrichten en implantaten, zijn in principe geen probleem. Dit geldt ook voor kunstlenzen, zoals die bij een staaroperatie verkregen zijn. Zij kunnen wel een constante stoorfactor zijn, vanwege hun lichaamsvreemde frequentie. 

Biofotonen Coherentie Therapie is niet geschikt voor:

  • mensen die een orgaantransplantatie hebben ondergaan
  • mensen die kunstmatige materialen in zich dragen, die lichaamseigen weefsels hebben      vervangen (plastic bloedvaten, shunt, aorta broek prothese...)
  • bij twijfel of u in aanmerking komt voor biofotonen therapie, adviseer ik u om contact op te nemen om over uw situatie te overleggen.

inSpin websites