corinewantenaarHet is belangrijk om de behandelingen vol vertrouwen en ontspannen te ervaren. Om een indruk te geven met wie u te maken krijgt als u kiest voor een behandeltraject in mijn praktijk, geef ik hierbij wat meer informatie.

Ik ben Corine Wantenaar, eigenaar van Praktijk LichtLeven in Balans en Biologische Balansboerderij Het Derde Erf.

Net als ieder mens ben ik in de loop van mijn leven geconfronteerd met fysieke problemen en heb de nodige tegenslagen te verwerken gehad. Mede daardoor raakte ik geinteresseerd in de lichamelijke-, mentale/emotionele- en spirituele processen.

Ik heb verschillende opleidingen en trainingen gedaan op het gebied van lichaamswerk en middels verdere (bij)scholing blijf ik up-to-date.

Vanaf het moment in 2011 dat ik kennis maakte met biofotonentherapie werd mij duidelijk dat dit een krachtige manier is om je gezondheid te optimaliseren. Na het lezen van het artikel "Genezen met licht"  (zie submenu biofotonentherapie) van Johan Boswinkel, de grondlegger van deze therapievorm, en het bijwonen van één van lezingen ben ik gestart met de opleiding.

De opleiding tot 'Certified Biontologist' heb ik gevolgd en afgerond aan het IABS (Institute of Applied Biophoton Sciences/www.biontology.com). Ik heb verschillende follow-up trainingen bij Johan Boswinkel gevolgd. Zijn protocol is leidend in mijn behandelingen, omdat dit een  duurzaam resultaat geeft.  

Naast de opleiding voor biofotonentherapie heb ik nog een aantal andere opleidingen gedaan en ben mede daardoor in staat met een bredere blik te kijken naar de hulpvraag:

- Transformational Breath®
- PSYCH-K®
- Medische- en Psycho/Sociale Basiskennis
- Regenesis-Touch- NLP practitioner

Deze opleidingen hebben bijgedragen aan de kwaliteit van mijn werk en zijn volledig geintergreerd in mijn behandelingen

'Zoals we ademen. zo leven we'. Dit is de essentie van Transformational Breath®, een zeer effectieve zelfhelingsmethode.
Je adempatroon verteld je veel over hoe je nu in het leven staat en hoe je hier mee omgaat. Door hier bewust van te worden kan je middels de adem vastgezette 'herinnering' alsnog integreren wat zich aandient en het daardoor achter je laten.

Ik ben er heel enthousiast over, de adem heb je altijd tot je beschikking en met kennis hierover ook zelf een belangrijke tool in handen. En zelfredzaamheid en bewustzijn zijn voor mij een belangrijk doel in de behandelingen.

SAMENWERKING

Ik werk graag samen. Interesse in mijn expertise binnen jouw trainingsprogramma, retraite, workshop, festival, verdiepingsdag? Neem contact op, dat vind ik sowieso leuk. Wie weet wat er ontstaat.

 

 

 

 

logo-biontologist 

 

 

 

 inSpin websites