".... het kan 20, waarschijnlijk wel 25 jaar geleden zijn, want zolang geleden begon mijn eerste SSRI gebruik. Hevige depressies, extreme vermoeidheid en migraine hebben het verloop van mijn leven bepaald. Het aantal psychotherapeuten, welke ik in de loop de jaren bezocht zijn op twee handen te tellen. Alle antidepressiva, MAO remmers, lithium, etc. heb ik tevergeefs gebruikt om uiteindelijk bij electro shocks uit te komen. Bijkomend werd er vier jaar geleden via een plotselinge halfzijdige aangezichts-verlamming de ziekte van Lyme bij mij vastgesteld met als gevolg een jarenlang hoge dosis antibioticagebruik. De chronische Lyme kon immers een verklaring zijn voor de jarenlange psychische problemen, hetgeen het symptomatisch behandelen rechtvaardigde.... dacht ik, dacht de reguliere geneeskunde.

Twee maanden geleden kwam ik via 'een lotgenote', die in korte tijd een wonderbaarlijke verandering had doorgemaakt, in contact met Corine. Zonder deze ontmoeting was biofotonen-therapie voor mij waarschijnlijk onontdekt gebleven. Na de eerste sessie merkte ik al een diepe ondefinieerbare 'inbreuk' in mijn lichaam en geest. Deze manier van holistisch benaderen en 'resetten' is een openbaring voor mij gebleken, want sinds kort sta ik 's morgens zonder depressie op en heb weer energie om de dag aan te gaan. Ik gebruik geen medicatie meer. De werking is echt onomstotelijk verbluffend! Hans.

"Mijn zoontje Dean heeft autisme en ontwikkelingsachterstand. Hij is 4 keer bij Corine voor de biofotonen therapie geweest en zij heeft oa zijn vaccinaties ontstoord. Dean liet al na de tweede behandeling duidelijk meer openheid zien en zoekt sindsdien meer contact met leeftijdsgenootjes. Na de derde behandeling zagen wij een opvallende sprong in zijn ruimtelijk inzicht. Het is nu een aantal weken geleden dat hij de laatste behandeling heeft gehad en Dean gaat nog steeds vooruit in zijn ontwikkeling. Hij maakt zeer alerte opmerkingen, waaruit blijkt dat hij zich veel bewuster is geworden van zijn omgeving. Wij zijn benieuwd hoe hij zich nu verder ontwikkelt en zijn ontzettend blij wat Corine met haar biofotonenbehandeling heeft gedaan voor Dean!" Mariel

"Voor mij zijn de biofotonen-sessies bij Corine heel ontspannen momenten. Ze stelt je heel erg op je gemak, er draait een zacht muziekje en je ruikt een lekkere geur, wat komt van bepaalde olieen.
Na de eerste sessies begon ik wel te merken dat er wat gebeurde, maar wat voor mij definitief de doorslag gaf, dat het echt werkte was nadat ik in het voorjaar van 2013 kwam met flinke klachten van hooikoorts. Corine heeft mij toen een behandeling gegeven en nog dezelfde dag begonnen mijn klachten te verdwijnen en ik heb ze ook het hele jaar niet meer teruggehad. 
Ik persoonlijk kan alleen maar positief zijn over deze biofotonen-therapie" Denise

"Na jaren regelmatig last te hebben van migraine-aanvallen kwam ik bij Corine terecht. Ik had al zoveel geprobeerd maar het hielp allemaal niet echt.
Het werd me al snel duidelijk om meer samenhang te zien met mijn drukke, stressvolle leven en de aanvallen van migraine. Ik heb nu veel eerder door wanneer ik mijn rust moet nemen, geen aanvallen meer gehad en boven verwachting heb ik ook geen last meer van PMS-klachtenAstrid

"Door een brommerongeluk 2 jaar geleden bleef ik whiplashachtige pijn houden. Behandeling van een osteopaat hadden me al enige verlichting gegeven maar helemaal weg was het niet.
Meteen al de 1ste behandeling voelde ik de ontspanning in mijn nek terugkomen en de pijn wegzakken!
Er waren nog wel een wat behandelingen nodig om nu alweer enkele weken klachtenvrij te zijn." Rob

"Mijn zoontje Ralf van 2 jaar heeft al vanaf zijn geboorte een moeilijke stoelgang. Veel krampen en nooit doorslapen. Al van alles geprobeerd met verschillende voeding, wat soms wat hielp.
Na al een paar behandelingen was er verbetering. Ralf slaapt veel beter en is dan ook veel uitgeruster en ook zijn ontlasting gaat de goede kant op" Laura

"Voor mijn verjaardag kreeg ik een Orang Malu massage kado. Geen idee wat me te wachten stond maar het was zeer de moeite waard! In de mooie, rustige praktijkruimte waar rustige muziek wordt gedraaid en een lekker luchtje geurt ben ik helemaal tot rust gekomen. Corine neemt alle tijd voor de behandeling, je kan helemaal wegdromen. Ze heeft echt helende handen en ik kom zeker terug!" Sonja

"Na al enige tijd thuis te lopen met burn-out verschijnselen vertelde een kennis mij over de biofotonenbehandeling bij Corine. Nu geloof ik niet zo in dit soort dingen maar ik dacht niet geschoten, altijd mis. Pas na 3 behandelingen voelde ik me al iets beter en had me voorgenomen in ieder geval 5 behandelingen te nemen omdat dit was afgesproken. In totaal heb ik 7 behandelingen gehad en voel me weer fitter en kan ik beter voelen wanneer ik moe ben. Ook heb ik mijn eetpatroon aangepast op advies van Corine en daar krijg ik ook duidelijk meer energie van. Ik ben echt heel blij dat ik de stap heb genomen" Andre

 

Informatie Klachtenprocedure indien gewenst

Waar mensen met elkaar werken kunnen conflicten ontstaan. Ook u (en/of uw begeleider) en ik kunnen met elkaar in conflict komen.

Ik zorg ervoor dat de kwaliteit van mijn behandelingen optimaal blijft. Ik houd mijn kennis en ervaring op peil door middel van bij – en nascholing en intervisie.
Toch kan het gebeuren dat u niet tevreden bent en er een klacht is over de behandeling.

Met ingang van 1 januari 2017 moeten alle zorgverleners in Nederland voldoen aan eisen die in het kader van de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (Wkkgz) worden gesteld. Ook mijn praktijk voldoet aan deze eisen. Graag leg ik kort uit wat dit betekent.

Klachtenfunctionaris
Het kan voorkomen dat u als cliënt van mijn praktijk een klacht heeft over de geboden zorg. Mijn voorkeur gaat er naar uit dat u deze klacht rechtstreeks met mij bespreekt. Mocht u dat om welke reden dan ook niet prettig vinden, dan bied ik u aan om gratis gebruik te maken van een onafhankelijke klachtenfunctionaris (zie www.quasir.nl/klachtenbehandeling)

Geschilleninstantie
Belangrijker dan de bemiddeling van de klachtenfunctionaris is de inzet, het nemen van verantwoordelijkheden, het vermogen van de zorgaanbieder een klacht op te lossen (met ondersteuning van de klachtenfunctionaris). Bovendien staat het u vrij – indien de bemiddeling van de klachtenfunctionaris niet tot het door u gewenste resultaat leidt – u te wenden tot de onafhankelijke en door het ministerie van VWS erkende geschilleninstantie Zorggeschil. Dit kan alleen na het doorlopen van het eerste traject en na het oordeel van de zorgaanbieder. Met ingang van 1 januari 2017 is mijn praktijk bij Quasir/Zorggeschil aangesloten. De geschilleninstantie Zorggeschil is gemachtigd om bindende adviezen uit te brengen om zo tot een schikking tussen de partijen te komen. Eventueel ka ook een schadeclaim worden toegekend. Meer informatie vindt u via de website van Zorggeschil (www.zorggeschil.nl)

Contact
Het klachtenreglement van Quasir , dat als basis voor de klachtenprocedure van mijn praktijk zal gelden vindt u op www.Quasir.nl
De geschillenregeling van Zorggeschil zal u in de voorkomende gevallen door de onafhankelijke klachtenfunctionaris worden aangereikt.

 

 

 

inSpin websites