Elektron spin inversie

Atomen zien er ongeveer net zo uit als ons zonnestelsel. Ze hebben een kern en daaromheen draaien de elektronen, net zoals we het in het groot kennen met de zon en de planeten. Zoals de aarde ook om zijn eigen as draait, draaien de elektronen ook om de eigen as. Zij draaien met de klok mee. Bij elektrostress, die ook wel elektron spin inversie wordt genoemd, draaien de elektronen de verkeerde kant op.

Komt je dit bekend voor?

  •         na een goede nachtrust sta je nog vermoeid op
  •         je voelt dat je energie niveau laag is
  •         soms heb je zelfs van het ene op het andere moment "energie lekkage"
  •         er is een lichte druk boven je ogen merkbaar en je hebt last van duizelingen
  •         je bent vaak prikkelbaar en/of ongeduldig
  •         vooral bij grote winkelcentra word je snel vermoeid en moet je meestal gapen
     

.... dan heb je waarschijnlijk een spin inversie!

Spin inversie behandelen

Dit is te corrigeren met een biofotonen behandeling. Tijdens de sessie worden het lichaam en de aura dusdanig versterkt, dat de kans op een spin inversie steeds kleiner wordt.

Hoe kom je aan een spin inversie?

Veelal wordt deze veroorzaakt door een magneetveld dat sterk genoeg is om de elektronen tot stilstand te brengen en de andere richting in te bewegen. Er zijn de laatste tijd steeds meer magneetvelden om ons heen. Onze huizenbouw, elektrische leidingen, elektro en bluetooth apparatuur, draadloze internet modems, gsm's, computers, elektrische auto’s en metaal in bedden etc. geven enorme magneetvelden af, hetzij van aardmagnetische dan wel elektromagnetische of elektrische aard. De magnetron en inductiekookplaten zijn gebaseerd op koken met straling. Wie hier een maaltijd mee bereidt, kan problemen met zijn/haar gezondheid krijgen.

inSpin websites